MAREA PETICEALĂ PE STRĂZILE BUZĂULUI

0
34

Şoferii sunt nevoiți să facă slalom printre gropi
Ca în fiecare an, odată cu încheiere anotimpului rece începe și campania de plombarea a gropilor din municipiul Buzău. Și în această primăvară, echipe de la Urbis Serv ies zilnic pe mai afectate artere pentru a astupa craterele formate în carosabil . Însă, aceste lucrări vin la pachet și cu nervii conducătorilor auto, care fac slalom-uri printre gropi. Refacerea stratului asfaltic va dura până la sfârșitul lunii aprilie, iar șoferii trebuie să se încarce cu multă răbdare .
Aşa merg șoferii pe strada Mesteacănului, tronsonul din dreptul Stațiunii de Cercetare Legumicolă. Craterele mari și adânci, dau bătăi de cap celor care circulă prin zonă. Mulți spun că trebuie să schimbe amortizoarele mașinilor dacă va dura prea mult acestă peticeală, iar unii se întreabă de ce nu se execută aceste lucrări noaptea când traficul nu este atât de intens. Cu toate că trebuie să se înarmeze cu răbdare, majoritatea sunt multumiți că Primăria se ocupă de plombarea carosabilului.
Viceprimarul Ionuţ Apostu le cere șoferilor răbdare și înțelegere. Lucrările trebuie făcute pentru ca orașul să arate frumos.
În funcție de sesizările pe care le primesc, echipele de la societatea Urbis Serv merg zilnic în tot orașul pentru a plomba asfaltul. Muncitorii au la dispoziție încă două săptămâni pentru a astupa toate gropile apărute în carosabil pe străzile orașului.

Iuliana Sârbescu/ Adrian Meteleanu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ