MĂSURI DE SIGURANŢĂ PENTRU MINI-VACANŢA DE RUSALII

0
26

Polițiștii rutieri se vor afla în teren, cu toate aparatele radar
Urmează un weekend prelungit şi chiar dacă vreme nu pare potrivită pentru excursii poliţiştii au pregătit măsuri pentru asigurarea siguranţei publice în perioada Sărbătorii Rusaliilor.
Peste 250 de polițiștii vor acționa, zilnic în perioada 18 – 21 iunie, pentru menţinerea climatului de normalitate şi preîntâmpinarea oricăror incidente de natură a afecta manifestările religioase şi culturale organizate inclusiv în aer liber. Totodată, vor fi avute în vedere şi zonele turistice, zonele de agrement, activităţile specifice urmând a se desfăşura şi în colaborare cu efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Au fost constituite şi rezerve de intervenţie, gata să acţioneze pentru combaterea oricăror manifestări antisociale, dacă situaţia va impune.
Polițiștii rutieri se vor afla în teren, cu toate aparatele radar din dotare, pentru a fluidiza traficul rutier pe principalele artere din zonele de interes, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, cu toate aparatele radar din dotare, pentru combaterea principalelor abateri generatoare de accidente de circulaţie, prevenirea ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul circulaţiei. Poliţiştii reamintesc faptul că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum și păstrarea distanțării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ