Măsuri suplimentare în Piața Centrală după incendiu

0
43

Sunt anunțate simulări de incendii în Piața Centrală și Drăgaică
Piața Centrală din municipiul Buzău, cel mai mare spațiu comercial deschis în care zilnic se strâng sute de persoane, nu a fost afectată de incendiul înregistrat pe parcursul zilei de marți. Reprezentanții SC Piețe, Târguri și Oboare au declarat că incendiul a avut loc la un magazin privat și exista riscul extinderii în situația în care pompierii nu ar fi intervenit la timp. Din punct de vedere al siguranței, Piața Centrală este autorizată, au dat asigurări administratorii.
Incendiul a produs panică în rândul oamenilor care se aflau în acele momente la cumpărături. Autoritățile au evacuat toate persoanele din zona comercială, traficul rutier a fost blocat, fiind emisa o alerta extrema de incendiu major cu degajari mari de fum. După evenimentul înregistrat marți, administrația piețelor anunță simulări de incendiu în toate spațiile comerciale mari din oraș.
Norul de fum iscat în urma incendiului s-a putut observa de la kilometri depărtare. La fața locului au ajuns și ambulanțe SMURD dar din fericire nu au existat victime.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ