Medicii Spitalului Smeeni au primit diplome de excelență

0
73

Aplaudați de consilierii locali pentru investițiile realizate
Consiliul Județean Buzău a oferit diplome de excelență medicilor din cadrul Spitalului de Boli Cronice Smeeni. Unitatea spitalicească a devenit una etalon în România, trecând de-a lungul vremii printr-un amplu program de dezvoltare și modernizare. Managerii și administrația publică locală au pus umărul accesând importante sume de bani din fonduri europene pe care le-au investit în dotarea spitalului astfel încât pacienții să poată avea parte de cele mai bune servicii medicale.
Cadrele medicale invitate să ia parte la ședința Consiliului Județean Buzău au fost aplaudate de către consilieri pentru efortul depus în slujba comunității.
În urmă cu câțiva ani Spitalul Smeeni era amenințat cu desființarea. Încetul cu încetul, autoritățile locale și-au dat mâna cu reprezentanții unității și au reușit să atragă fonduri de milioane de euro cu care a fost achiziționată aparatură medicală de ultimă generație.
Spitalul se poate mândri cu laboratoare de analiză, RMN, un centru de imagistică, ecograf, paturi noi și săli de recuperare medicală. Planurile sunt însă mult mai mari. Recent,conducerea unității medicale a anunțat că își propune să amenajeze în curtea spitalului un centru balnear de tratament cu piscine, săli de hidroterapie, fizioterapie și masaj, investiție de peste 3 milioane d euro.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ