MEMBRI NOI ÎN CLUBUL LIONS

0
308

32 de tineri din Buzău s-au alăturat, la sfârşitul săptămânii trecute, Clubului Lions, cea mai mare organizaţie de servicii de voluntariat din întreaga lume. Pe lângă aceştia au fost învestiţi membri cu drepturi depline, 9 buzoieni, în cadrul unei festivităţi ce s-a bucurat de participarea preşedintelui internaţional al Lions Club, Dr. Naresh Aggarwa.

Noii membri, adolescenţi şi adulţi au primit însemnele organizaţiei şi au rostit un angajament în cadrul unui ceremonial. Ei se vor implica de acum, în activităţile de caritate şi voluntariat desfăşurate de Clubul Lions

Înfiinţată în anul 1917, Lions Club Internaţional este cea mai mare organizaţie de servicii de voluntariat din întreaga lume, având în prezent un număr de aproape 1.400.000 membri, din care aproximativ 1.330 în România. Voluntarii din întreaga lume, prin acţiunile de impact pe care le realizează, contribuie la ajutorarea semenilor din comunităţile în care trăiesc şi participă activ la evenimente ori de câte ori acest lucru este posibil. 1990 este anul în care, în România, se constituie primele cluburi Lions, acum organizaţia având 65 de cluburi prezente în aproape toată ţara.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ