METALUL, 24 DE ORE PE PODIUM ÎN C4

0
23

După 2-0 la Balotești, sâmbătă vine la Buzău satelitul lui Gigi Becali
Nimeni nu și-ar fi închipuit că băieții lui Vali Stan, nu-și vor trece în cont încă o victorie perfect programată, pe terenul „looserilor” de serviciu, din seria ilfoveană. La diferența evidentă de valoare, vineri s-a adăugat și elementul feminin al brigăzii de arbitri, de regulă, port-bonheurul jucătorilor buzoieni. Drept urmare, formația vizitatoare și-a făcut meciul ușor la Balotești, după o centrare marca Zamfirescu, revenit în formula de start, după etapa de suspendare.
Astfel că, la prima acțiune ofensivă a partidei, bucureșteanca Andreea Ene a indicat punctul de la 11m, după un henț în careu comis de gazde. Cum golgheterul Pavel nu se afla în teren, penalty-ul a fost transformat de fundașul Mihăeș. Cel care a închis tabela a fost mijlocașul Costi Ispir, celălalt veteran al echipei. După un schimb de pase cu Iacob, căpitanul a marcat în min 67 printr-un șut superb în vinclul porții iar Buzăul urca pentru o zi pe podium. Profita astfel de eșecul celor de la Tunari, pe care i-a egalat la puncte dar i-a depășit la golaveraj. Cum Progresul București a dispus sâmbătă cu 3-1 de garnitura secundă a Rapidului, la finalul etapei, Buzăul a coborât un loc în clasament.
După acest „respiro” binevenit, pentru Metalul urmează un final de sezon infernal. În ultimele 4 confruntări, gruparea de pe sinteticul din Crâng va avea ca adversari primele trei clasate și pe Dinamo2. Sâmbătă, de la ora 17.00, la Buzău vine satelitul lui Gigi Becali, aflat într-o rivalitate pe viață și pe moarte cu liderul din Ghencea. Cum patronul din Pipera mai speră să încurce echipa antrenată de Oprița, disputa se anunță una extrem de dificilă pentru gazde. Mai ales că, orice punct pierdut le poate împinge ușor-ușor pe toboganul către subsolul seriei a patra.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ