MINISTRUL EDUCAȚIEI, LA BUZĂU

0
75

Liviu Pop a venit, astăzi, la Buzău pentru a fi alături de absolvenții de Hasdeu. Ministrul Educației a fost prezent într-o școala de elită a țării, dar la polul opus se află mii de elevi care, ieri, în prima zi de școală, au intrat la cursuri în cămine culturale ori în alte spații improvizate, unele chiar nesigure sau neautorizate santiar.

Totodată, ministrul Educației a vorbit și despre ceea ce înseamnă siguranța în școli. Sunt unități de învățământ care fie sunt păzite de polițiști locali, fie de agenți de pază. Există și școli care au renunțat la pază și au montat sisteme inteligente de supraveghere. Dar în ciuda evoluției tehnologiei, ministrul Liviu Pop recunoaște că, în acest moment, nu se poate vorbi despre o siguranță a elevilor și a profesorilor în unitățile de învățământ.

Ministrul Liviu Pop s-a aflat pentru a doua oară într-o vizită oficială la Buzău, după ce, în urmă cu câteva luni, a fost prezent la Adunarea generală a Consiliului Elevilor, desfășurată în municipiu. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ