MODERNIZARE DE STRADA FRĂSINET

0
900

Un important centru comercial din Buzău se va extinde, iar zona de pe strada Frăsinet, unde acesta funcţionează, îşi va schimba radical aspectul. În paralel cu lucrările de extindere a mall-ului, se va derula proiectul Primăriei Buzău de amenajare a Iazului Morilor.
Terenul viran de pe strada Frăsinet, situat între magazinul Kaufland şi centrul comercial Aurora va fi folosit de proprietarii acestuia din urmă pentru extinderea mall-ului. Autorizaţiile necesare începerii lucrărilor au fost, deja, obţinute şi urmează amenajarea şantierului. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Ionuţ Apostu pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că proiectul se va desfăşura în paralel cu cel al primăriei, de amenajare a Iazului Morilor. Precizările viceprimarului sunt însoţite de fotografii ale schiţelor ce înfăţişează modul în care va arăta locul după reconfigurare.

“Proiectul de punere în valoare a Iazului Morilor ce va fi demarat anul viitor nu a rămas fără ecou în mediul privat. Acționarii Aurora Mall au obținut autorizația de construire pentru extinderea centrului comercial, astfel încât, ceea ce acum sunt doar poze de proiect, până la finalul anului viitor sper că va deveni realitate!”, a scris Ionuţ Apostu pe Facebook.
Conform proiectului, noul corp de clădire al mall-ului se va întinde până aproape de parcarea Kaufland, iar în vecinătate vor apărea noi locuri de parcare. Totodată, garajele metalice de pe strada Frăsinet urmează să fie ridicate pentru a face loc amenajărilor de pe Iazul Morilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ