Moroșanu, confesiuni despre Buzău

0
35

“Nu știam că Buzăul are și munți, are și dealuri…„
Cătălin Moroșanu, președintele „Federației Sporturilor de Contact” va organiza în data de 24 iunie la Sala Polivalentă „Romeo Iamandi” din municipiul Buzău, alături de Consiliul Județean, Gala „Dynamite Fighting Show” ediția a XV-a. Colaborarea dintre cei doi organizatori implică promovarea atracțiilor turistice din județ iar în cele câteva zile pe care luptărtorul de K1 le-a petrecut la Buzău l-a determinat să declare că a fost uimit de ceea ce a văzut.
Sportul se va îmbina perfect cu promovarea turismului buzoian în cadrul unui parteneriat al Consiliului Județean cu „Federația Sporturilor de Contact” prezidată de luptătorul Cătălin Moroșanu. La Sala Sporturilor din municipiul Buzău va fi organizată în data de 24 iunie o gală profesionistă de K1 iar evenimentul va promova în același timp obiective turistice din județ. “Moartea din Carpați” a petrecut câteva zile în județ, vizitând atracțiile turistice din “Ținutul Buzăului”. A mers la Vulcanii Noroioși, în zonele montane iar reacțiile pe care le-a avut au fost de-a dreptul uluitoare.
Moroșanu a degustat și câteva dintre produsele tradiționale cu care județul se face remarcat și a vizitat totodată stațiunea Sărata Monteoru.
Gala „Dynamite Fighting Show” va debuta în data de 24 iunie la sala Sporturilor din municipiul Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ