Muzeul Județean Buzău, la bilanț

0
17

2022 a însemnat reîntâlnirea cu publicul
Anul 2022 a reprezentat un nou început pentru Muzeul Județean Buzău după o lungă perioadă în care contactul cu publicul a fost întrerupt. După ce vitrinele expozițiilor au fost șterse de praf iar porțile instituției redeschise, buzoienii au putut din nous ia contact cu expoziții dintre cele mai inedite, care pot fi vizitate în continuare și astăzi. Apetitul buzoienilor din punct de vedere cultural a fost mare. Astfel, anul trecut mii de oameni au călcat pragul muzeului pentru a vizita diferite expoziții cu tematică.
Anul 2023 va fi unul la fel de încărcat din punct de vedere cultural. Totodată, vor continua investițiile în noul Centru muzeal I.C Brătianu din municipiul Buzău dar și alte în alte puncte de importanță istorică ce au nevoie urgentă de lucrări de consolidare.
În 2023 colaborările dintre Muzeul Județean Buzău și instituții de cultură similare de peste hotare vor continua. Anul acesta mai vine cu o noutate. Expozițiile VR ale instituției se pot vizita gratuit pe tot parcursul anului iar pentru expozițiie de bază sau cele temporare vor exista mai multe zile cu intrare liberă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ