Neagu: “La CJ nu am culoare politică”

0
14

Consilierii au ținut cont mai puțin de interesele de grup
Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău s-a arătat mulțumit de colaborarea cu partenerii de alianță liberali dar a subliniat că nu are culoare politică atunci când vine vorba despre activitatea din instituție care are impact asupra comunității locale. Declarația a fost făcută în contextul în care la ședința anterioară toate proiectele, fără excepții au fost votate de aleșii județeni.
44 de proiecte au fost votate pe repede înainte în ședința Consiliului Județean Buzău în care a fost aprobat printre altele bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2022. Președintele instituției a preciazat că este mulțumit de faptul că partenerii liberali din coaliție au dat aviz pozitiv “in corpore” proiectelor care vizează dezvoltarea comunităților din județ.
Interesele de grup și culoarea politică nu au ce căuta în Consiliul Județean, a mai transmis Petre Emanoil Neagu.
Bugetul Consiliului Județean pentru anul 2022 se ridică la peste 100 de milioane de euro, bani pe care instituția îi va folosi atât pentru finanțarea unor proiecte de interes județean cât și pentru cheltuielile de personal și funcționare a instituțiilor din subordine.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ