Neagu vs.Toma : Duelul realizărilor…

0
20

Marcel Ciolacu, despre municipiul și județul Buzău
Alegerile interne din sânul organizației județene a PSD Buzău care au statuat poziția de lider în persoana ministrului Culturii Lucian Romașcanu, au însemnat în același timp cadrul în care cele două figuri marcante ale filialei de la Buzău, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău și Constantin Toma, primarul municipiului Buzău s-au întrecut în declarații. Cei doi au încercat să capitalizeze fiecare minut în care au avut în posesie microfonul, prezentându-și realizările în fața conducerii centrale a PSD, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu. Primul care a deschis duelul a fost primarul Constantin Toma.
A urmat să ia cuvântul președintele Consiliului Județean Buzău. L-a rândul său, în fața garniturii de miniștrii ai PSD prezenți la eveniment, Petre Emanoil Neagu a amintit despre una dintre realizările sale cele mai importante, respectiv includerea Ținutului Buzăului în Geoparcul Internațional UNESCO.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu a conturat întreaga activitate a celor doi lideri locali social-democrați, realizând o radiografie a proiectelor cu impact asupra municipiului și județului Buzău.
Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței organizației județene a PSD Buzău la care au mai luat parte foști și actuali miniștri ai PSD din arcul guvernamental.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ