NIKMOB SUB SEMNUL FALIMENTULUI

0
49

Sindicaliştii atrag atenția asupra datoriilor societății
Federația Sindicatelor Libere din Industria Lemnului atrage atenția asupra faptului că situația în care se află la acest moment fabrica de mobilă de la Nehoiu este foarte gravă. Deja, o parte dintre angajați au plecat, alții încearcă să își găsească un nou loc de muncă, iar falimentul societății bate la ușă.
Reprezentanții Federației Sindicatelor Libere din Industria Lemnului atrag atenția asupra unor datorii pe care fabrica de mobilă Nikmob Nehoiu le are, în contextul în care angajații de acolo nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă din lunile aprilie-mai. Societatea ar avea datorii importante și către Primăria Nehoiu.
În contextul în care salariații nu întrevăd nicio speranță, unii dintre ei au început să își caute noi locuri de muncă.
Falimentul bate la ușa fabricii de mobilă, anunță Federația Sindicatelor Libere din Industria Lemnului.
Potrivit unor informații, inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală au demarat un control la societate. Această verificare vine la o săptămână distanță de la un alt control desfășurat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău, care scotea în evidență printre altele, faptul că angajatorul nu ar fi achiat contribuțiile la bugetul de stat pentru perioada octombrie 2020 – aprilie 2021 cu excepția lunii decembrie 2020, pentru care au fost achite contribuțiile.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ