NOI RECORDURI ALE PANDEMIEI

0
51

Bilanţ alarmant, la Buzău, în ziua în care România a trecut de numărul record de 8 500 de cazuri noi de infectare cu Covid 19. Potrivit raportării de miercuri, 4 pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus au decedat, iar 77 de buzoieni au fost testaţi pozitiv.
Autorităţile au anunţat astăzi că, la Buzău au fost înregistrate 4 decese în rândul pacienților confirmați COVID-19. Cele patru persoane cu vârste cuprinse între 66 şi 77 de ani se prezentaseră la spital cu simptomatologie respiratorie gravă, iar decesul a survenit pe fondul unor comorbidităţi asociate. Astfel numărul persoanelor confirmate cu Covid 19, care au decedat, la Buzău de la începutul pandemiei a ajuns la 122.
Foarte grav este și faptul că în județ a crescut foarte mult numărul îmbolnăvirilor. În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 77 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 77 de ani.
La nivel național, astăzi un nou record negativ în privinţa numărului de cazuri. În urma testelor efectuate, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ