Noi termene pentru comercianții din Drăgaică

0
17

Greșeala a fost îndreptată
Primăria Buzău a fost determinată să reconsidere termenele de depunere a cererilor de participare la târgul Drăgaica de către comercianți după ce regulamentul supus aprobării în ședința Consiliului Local Municipal era deja depășit. Unul dintre consilierii locali a solicitat administrației locale să aprobe un alt calendar astfel încât procedura să fie transparentă iar la târg să participe toți cei care își doresc.
Irinel Cîrstea, consilier local municipal, a atras atenția vizavi de faptul că administrația locală a supus votului regulamentul de funcționare a Târgului Drăgaica pe 26 mai cu toate că data până la care comercianții ar fi putut să își depună cererile de participare era deja depășită cu aproape o săptămână. Drept urmare, procedura ar fi fost netrasparentă motiv pentru care a solicitat modificarea calendarului. Viceprimarul Oama Matache, a informat în ședința Consiliului Local despre modificarea termenelor astfel încât toți vânzătorii care își doresc să își desfacă mărfurile în Târgul Drăgaica să poată participa.
În plenul ședinței s-a solicitat transparență în ceea ce privește informarea comerciaților.
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Buzău, agenții economici care vor să participe în perioada 9 – 26 iunie la Târgul Drăgaica pot depune cereri până la data de 3 iunie la sediul SC PIEȚE, TÂRGURI și OBOARE SA Buzău. Analizarea cererilor de închiriere și a documentației aferente se va realiza pâna la data 6 iunie, licitarea amplasamentelor va avea loc la sediul SC PIEȚE, TÂRGURI și OBOARE pe data de 7 iunie iar rezultatul final al soluționării cererilor, inclusiv al licitațiilor va fi afișat la același sediu, la PIAȚA VOLANTĂ DRĂGAICA și pe site-ul propriu al societății pe data 8 iunie când va avea loc și semnarea contractelor.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ