NOU CONSILIU DE ADMINISTRAȚIE AL COMPANIEI DE APĂ

0
108

După două ședințe ordinare ale Adunării Generale a Acţionarilor Companiei de Apă Buzău eșuate din lipsă de cvorum, miercuri, pentru a treia oară consecutiv, a avut loc o nouă întrunire. De această dată, lucrurile au mers pe un făgaș normal, în sensul că reprezentantul Primăriei Pătârlagele a fost prezent și astfel s-a putut vota noul Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Buzău. Președinte al acestui consiliu a fost desemnat juristul Mirela Oprea, care a fost mandatată marți, de Consiliul Județean pentru a reprezenta instituția, în ședința AGA a Companiei de Apă.

Componența noului Consiliu de Administrație al Companiei de Apă Buzău a fost stabilită de Adunarea Generală a Acţionarilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008”, ce a avut loc spre finele lunii februarie. Din Consiliu nu fac parte directorul Companiei, Ionel Tescaru și adjunctul său, Dumitru Cristea.

Pentru noul Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă au fost nominalizaţi

șeful Direcţiei Silvice Buzău și consilier judeţean, social-democratul Cornel Pitiş,   secretarul Primăriei municipiului Buzău, Eduard Pistol, Simona Săvulescu, consilier al primarului Constantin Toma, directorul Poştei Buzău și consilier judeţean, social-democratul Ion Bogdan și Petruş Hinta. O nouă ședință AGA va fi întrunită pe 29 martie și va avea pe ordinea de zi aprobarea bugetului pe 2018, a Companiei de Apă.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ