NOU CONSILIU DE ADMINISTRAȚIE LA COMPANIA DE APĂ

0
261

Compania de Apă are un nou Consiliu de Administrație. Acesta a fost validat luni, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor. Toți membrii au votat favorabil pentru noua conducere a societății, care este formată din 5 membri stabiliți în urma unor interviuri. Față de ședințele precedente, întâlnirea de luni a fost una calmă, în care toți acționarii au ajuns la un numitor comun.
Noul Consiliu de Administrație al Companiei de Apă a fost validat, luni, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor. Toți acționarii au votat ”pentru” noua conducere, formată din cinci membri, inclusiv Primăria municipiului Buzău, care și-a trimis votul prin corepondență. Noii membri sunt Simona Săvulescu, Lucian Sălcuțan, Bogdan Ion, Manuela Zoița și Petruș Hinta .
Ședința a fost una scurtă, care a decurs fără incidente. La final, reprezentantul județului Buzău în AGA, care a și prezidat ședința în lipsa președintelui Consiliului de Administrație provizoriu, a declarat că se așteaptă ca, de acum încolo, ședințele să se desfășoare în liniște, fără discuții contradictorii.
În ședința de luni, au fost stabilite și indemnizațiile noilor membri ai Consiliului de Administrație al Companiei de Apă, în cuantum brut de 3687 de lei, dar și alte documente financiare aferente anului 2017.

DENISA IRIMIA/ ALEX NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ