NUME NOI PE LISTA PSD PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR

0
149

PSD Buzău a depus, joi, candidaturile pentru alegerile parlamentare programate în data de 6 decembrie. Marcel Ciolacu, preşedinte al partidului şi al Camerei Deputaţilor, a mers la Biroul Electoral Judeţean însoţit de cei aflaţi pe lista pentru cele două camere ale Parlamentului. Oarecum surprinzător, liderul PSD, aflat pe primul loc pentru Camera Deputaţilor, este urmat pe listă de nume noi. Actualii deputaţii social- democraţi nu se vor regăsi în viitorul legislativ, spre deosebire de cei doi senatori ai PSD care au şansa unui nou mandat.
Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat la nivel central şi totodată lider al social-democraţilor buzoieni, deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. Aflat, în prezent la conducerea Camerei Deputaţilor, el i-a prezentat pe colegii de partid, din Buzău cu care va intra în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Pe lista depusă joi, la Biroul Electoral Judeţean nu se mai regăsesc actuali deputaţi, în locul lor fiind propuse nume noi, dar cu notorietate în judeţ.
Situaţia este diferită în ceea ce priveşte candidaturile pentru Senat. Lucian Romaşcanu şi Liliana Sbârnea , senatori în funcţie, se află pe primele două locuri, având drept ţintă obţinerea de noi mandate.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ