O ALTFEL DE MISIUNE

0
53

Protocol între Consiliul Judeţean şi Divizia 2 Infanterie „Getica”, pentru mutarea cărţilor din Bibioteca Judeţeană. Clădirea bibliotecii, care urmează să intre într-un amplu procees de reabilitare, va fi golită cu sprijinul militarilor. Ei vor da o mână de ajutor pentru mutarea fondului de carte şi a mobilierului, într-un spaţiu închiriat într-un centru comercial.
Militarii de la Divizia 2 Infanterie „Getica” vor avea o misiune deosebită, în lunile care vor urma. Conducerea marii unităţi şi Consiliul Judeţean au semnat, recent, un protocol de colaborare prin care armata va oferi sprijin în vederea relocării fondului de carte şi a altor dotări ale Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu”, într-un spaţiu închiriat, pentru a permite începerea lucrărilor de reabilitare a sediului instituţiei de cultură. Astfel, Divizia 2 Infanterie „Getica” va pune la dispoziţia Bililotecii Judeţene personal şi mijloace de transport, operaţiunea de mutare urmând să se desfăşoare în perioada octombrie-decembrie.
În plus, prin parteneriatului dintre Consiliul Judeţean cu Diviza 2 Infanterie „Getica” va fi asigurată organizarea manifestărilor dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi a evenimentelor publice, care se vor desfăşura pe 1 Decembrie la Buzau.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ