O CLIPĂ DE NEATENȚIE

0
34

Un accident s-a produs joi dimineață, pe raza comunei C.A. Rosetti. Un bărbat de 50 de ani din Cilibia a ajuns la spital după ce a efectuat o manevra de intoarcere, fara sa se asigure. A fost izbit in plin de o alta masina, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, șoferul imprudent s-a ales cu politraumatisme și a fost transportat la spital.

A fost nevoie de o clipă de neatenție pentru ca accidentul să se producă. Vorbim despre un bărbat de 50 de ani, de fel din Cilibia, care a întors brusc mașina, fără să se asigure. Intenționa să iși ia doi colegi de pe cealaltă parte a sensului de mers, pentru a pleca mai apoi la muncă. Nu a mai apucat. A fost izbit în plin de un alt autoturism.

În cealaltă mașină implicate în accident erau trei persoane. Din fericire, niciuna nu a fost rănită, însă cu toții erau în stare de șoc. Gălățeanul spune că buzoianul a făcut brusc manevra de întoarcere, fără ca el să mai poată face ceva pentru a evita impactul.

Colegii șoferului buzoian spun că tocmai îl așteptau pe bărbat, pe cealaltă parte a drumului și il așteptau ca să-i ia cu mașina.

La locul accidentului s-au deplasat 2 ambulanțe, un echipaj SMURD, unul de la descarcerare și un utilaj de stingere cu apă și spumă. Impactul a fost unul extrem de violent, buzoianul fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate pe bărbatul de 50 de ani.

O bubuitură puternică i-a scos pe oameni din case. După scoaterea buzoianului din autoturism acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău.

În zonă, circulația pe ambele sensuri de drum a fost oprită preț de 50 de minute. O parte dintre șoferii, aflați în coloanele de mașini formate pe ambele sensuri de mers, nu au mai avut răbdare și au făcut cale întoarsă sau au folosit drumuri lăturalnice. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ