O PORȚIE DE CULTURĂ

0
63

Pe lângă porțiile de fasole cu ciolan, buzoienii au servit de Ziua Națională și o porție de cultură. Muzeul Județean a fost deschis astăzi, iar publicul a putut vizita toate expozițiile, gratuit. Două panouri au fost amplasate la intrarea în instituție, iar buzoienii au fost provocaţi să răspundă  la două întrebări specifice Zilei Naționale a României.

Muzeul Județean a fost dechis astăzi publicului buzoian. Cei care au trecut pragul instituției de cultură au putut vizita gratuit expozițiile de bază, precum și cele temporare ale Muzeului. Totodată vizitatorii au răspuns și la două întrebări pe care ni le punem cu toții în aceste zile: De ce iubim România? și Ce i-ar trebui României să o iubim mai mult? Răspunsurile la aceste două întrebări, vizitatorii le-au putut scrie pe panourile amplasate în acest scop în holul Muzeului Județean Buzău.

 

Primii 500 de vizitatori care au răspuns la cele două întrebări au primit gratuit din partea organizatorilor un steguleț tricolor. Până la orele prânzului, pragul Muzeului Județean a fost trecut de peste o mie de buzoieni.

Astăzi au putut fi vizitate gratuit și Casa Memorială Vasile Voiculescu și Colecția Muzeală a Chihlimbarului Colți.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ