OASPEȚI DE PESTE HOTARE LA ȘCOALA 7

0
469

Oaspeți de peste hotare au ajuns, luni, la Școala generală numărul 7. Mai mulți profesori și Polonia, Italia și Lituania au venit în vizită la Buzău, în cadrul unui proiect Erasmus. Cadrele didactice și elevii străini vor participa la mai multe activități, precum o vânătoare de comori, vor fi prezenți la ore alături de elevii buzoieni și vor face mai multe vizite la obiectivele turistice din județ.
Elevi și profesori din țări precum Italia, Polonia și Lituania se află, în această săptămână, la Buzău. Gazdă le va fi Școala generală numărul 7, care le este partener într-un proiect Erasmus. Primii care au ajuns la unitatea școlară buzoiană au fost profesorii, care au făcut un tur al școlii și au participat la câteva activități didactice.
La Buzău, se află și elevi din țările partenere în proiectul Erasmus. Tinerii vor fi prezenți la cursuri alături de elevii buzoieni, apoi vor fi provocați la o vânătoare de comori. Programul elevilor și profesorilor de peste hotare va cuprinde și vizite la obiectivele turistice din județ.
Proiectul în care este parteneră și Școala generală numărul 7 din municipiul Buzău a început în anul 2018 și se va încheia în 2020.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ