Ofensivă împotriva infractorilor

0
24

Droguri, țigări, prostituție și braconaj
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară, în Buzău şi Bucureşti în cadrul unor dosare penale în care sunt cercetate infracţiuni de proxenetism, producere, deținere și comercializarea produselor din tutun, în afara antrepozitului fiscal, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv braconaj.
Un alt bărbat din municipiul Buzău a fost reținut pentru proxenetism după ce a racolat două tinere pe care le-a exploatat sexual în străinătate. De pe urma afacerilor ilegale, individul și-a cumpărat un apartament în municipiul Buzău, mai multe autoturisme iar în momentul perchezițiilor, polițiștii au găsit în locuința în care se afla peste 10.000 de euro.
Un apartament in buzau, autoturisme. 10500 de euro
În ultimul timp au avut loc percheziții efectuate și la persoanele despre care polițiștii aveau suspiciuni că se ocupă cu traficul de droguri și de țigări.
Totodată, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii organizaţi în filtre rutiere, în contextul acţiunilor derulate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.400 de lei şi au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ