OFERITE DIN SUFLET 

0
194

Momente emoționante, marți la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Buzău. Un grup de elevi de la  Liceul Teoretic Pogoanele a venit cu gândul de a le adduce un pic de bucurie copiilor care învață la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din municipiu. Încărcați cu mai multe cutii cu fructe, dulciuri și jucării, elevii au mers în fiecare sală de curs unde i-au cunoscut pe copiii cărora au ales să le împărtășească din bucuria sărbătorilor de iarnă. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, copiii de la Centru primind daruri de care s-au bucurat foarte mult. Ei au oferit la rândul lor cadouri celor pe care i-au primit cu brațele deschise.

Conducerea Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Buzău a ținut să le mulțumească elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Pogoanele pentru gestul emoționant pe care l-au făcut copiilor care învață în acest centru.

,,Pentru a ajuta pe cineva cu adevărat, trebuie în primul rând să înțelegi ce înțelege el” spune filozoful danez Kierkegaard. Este lecția pe care au învățat-o elevii Liceului Teoretic Pogoanele emoționați de întâlnirea pe care au avut-o cu copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă.

Elevii de la Liceul Teoretic Pogoanele au promis că vor mai veni în vizită la acesști copii speciali și anul viitor, dar și cu orice ocazie se ivește pe parcursul anului.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ