OFERTĂ BOGATĂ DE BRAZI, ÎN PEPINIERE

0
871

Începând cu luna decembrie pepinierele din subordinea Ocolului Silvic Buzău vor scoate la vânzare brăduți pentru Sărbătorile de Iarnă. Pomii de Crăciun pot fi achiziționați în coș împletit din nuiele de răchită ,ori în ghiveci, pentru a putea fi replantați după ce trec sărbătorile, sau tăiați . Prețurile sunt în funcție de dimensiuni şi pornesc de la 105 lei brazii tăiați. Buzoienii care doresc un brăduț ornamental vor trebui să scoată din buzunar peste 150 lei, plus contravaloarea recipientului.
Ca în fiecare an, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă pepinierele Ocolului Silvic Buzău din Simileasca, Roiu și de la Ocolul Silvic Râmnicu Sărat, scot la vânzare pomi de iarnă. Astfel, Direcția Silvică Buzău anunță că pentru sărbători, oferă spre vânzare pomi de Crăciun din specia brad Duglas și ¬mo¬lid. La pepiniera Silvică Simileasca, pregătirile sunt în toi, în aşteptarea clienţilor. Șeful pepinierei recomandă achizuiționarea brăduților care se află într-un ghiveci, deoarece aceștia pot fi replantați în grădină.
Direcția Silvică a stabilit ca prețurile la care se vor vinde pomii de iarnă la pepiniera Simileasca, să fie diferențiat, în funcție de specie, înălțime și condiții de livrare.
Potrivit șefului pepinierei, doritorii au început deja să sune.
Pentru operatorii economici, Direcția Silvică Buzău va organiza o licitație de vânzare pomi de Crăciun, tăiați, din specia ¬mo¬lid și Duglas verde.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ