OFERTĂ GENEROASĂ PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL MILITAR

0
35

Centrul Militar Judeţean a început deja recrutarea tinerilor care doresc să urmeze o instituţie militară de învăţământ. Oferta educaţională de anul acesta a Ministerului Apărării Naţionale este una bogată şi se adrezează atât elevilor de gimnaziu, care pot urma un colegiu militar, cât şi tinerilor care vor absolvi liceul şi se pot îndrepta către o academie militară sau către o şcoală de maiştri şi subofiţeri.

Anul acesta, academiile militare au scos la concurs, peste 900 de locuri, mai multe decât anul trecut. Ca element de noutate, Universitatea Naţională de Apărare, instituţie de formare post-universitară, va pregăti de acum şi viitori ofiţeri. Şi la şcolile de maiştri militari şi subofiţeri sunt mai multe locuri decât anul trecut, iar cei care vor să urmeze o carieră militară trebuie să se grăbească şi să se adreseze Biroului Informare Recrutare.

La sesiunea de admitere din vara anului trecut, aproape o sută de buzoieni au fost admişi în instituţiile militare de învăţământ, cei mai mulţi la Şcoala Militară de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene de la Boboc.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ