OM AL STRĂZII, BĂTUT CU BESTIALITATE

0
209

Scene de o violenţă ieşită din comun au fost filmate de un tânăr din Buzău care a vrut astfel să-și sperie fosta iubită. Pentru că fata nu a mai vrut să continue relaţia de iubire, băiatul a găsit un om al străzii şi l-a bătut până l-a lăsat lat, apoi i-a trimis fostei iubite filmarea ca pe un avertisment. Ca să fie şi mai convingător, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir şi i-a transmis fetei că acolo îi va săpa mormântul.
Pe imaginile trimise de bătăuş pe telefonul fostei iubite se vede cum agresorul, filmat de un amic, îl trage pe omul străzii într-o curte după care începe să-l umilească. În ciuda faptului că victima imploră să fie lăsată în pace, agresorul îşi continuă demonstraţia care se încheie cu o bătaie zdravănă.
Cu astfel de scene încearcă teribilistul, un tânăr de 20 de ani din Mărăcineni, să îşi sperie fosta iubită şi pe familia acesteia. Teroarea a început atunci când părinţii fetei au încurajat-o să rupă prietenia cu tânărul pus pe rele. Pentru a fi şi mai convingător, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir şi i-a transmis fostei iubite o fotografie cu mesajul că acolo îi va săpa mormântul. Părinţii fetei sunt disperaţi pentru ca ameninţările se ţin lanţ.
”Pe perioada cât a vorbit cu fata mea îi trimitea toate bătăile pe care le făcea, pentru că este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele în cazul în care voia să se despartă de el să-i arate că este puternic şi că aşa o să o bată şi pe ea şi pe noi”.
Părinţii au făcut plângere la poliţie, iar astăzi tânprul teribilist a fost audiat.
Poliţia continuă cercetările pentru a stabili dacă cele povestite de tânără și familia ei sunt reale. În același timp, agresorul va trebui să răspundă pentru faptele de violență comise asupra omului străzii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ