Opoziția răspunde acuzațiilor lansate de Constantin Toma

0
21

Scandalul finanțărilor ar trebui să se lase cu demisii și scuze publice
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, crede că sesizarea penală care ar fi stat la baza deciziei Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional de suspendare a cererilor de rambursare pentru proiectele de asfaltare din oraș a fost formulată de către un consilier local iresponsabil din opoziție. Contactați telefonic, reprezentanții celorlalte partide din arcul decizional al Consiliului Local Municipal au anunțat că nu au făcut plângeri penale și solicită scuze din partea edilului.
De vină penru plângerea penală care ar fi blocat finanțările lucrărilor de asfaltare în municipiul Buzău s-ar face un consilier local din opoziție, a declarat primarul Constantin Toma.
Contactați telefonic, pe rând reprezentanții partidelor din opoziție aflate în componența Consiliului Local Muncipal au dezmințit o astfel de acuzație, ba mai mult cer primarului Constantin Toma să prezinte scuze publice.
Puncte de vedere au avut și liberalii care au organizat o conferință de presă, ca răspuns după acuzațiile edilului de Buzău.
Constantin Florescu, consilier local din partea PMP a declarat la rândul său că nu este cel care ar fi redactat o astfel de plângere penală.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ