ORBAN DESPRE SCHIMBAREA DE OPŢIUNE A LUI GABRIEL AVRĂMESCU

0
130

Eu ştiu că PNL este un partid de oameni de onoare
Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost prezent duminică la Focşani cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei judeţene a PNL Vrancea. Cu această ocazie, liderul liberal a declarat că nu îi înţelege pe acei preşediţi de organizaţii judeţene care i-au declarat iniţial sprijinul în lupta pentru conducerea PNL împotriva premierului Florin Cîţu şi apoi şi-au schimbat radical opţiunea, făcând referire şi la Gabriel Avrămescu, liderul liberal buzoian.
Mesaj acid al preşedintelui PNL Ludovic Orban pentru preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu după ce acesta din urmă a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu la alegerile interne din luna septembrie. Ludovic Orban a declarat că nu înţelege poziţia lui Gabriel Avrămescu, în situaţia în care PNL este un partid de oameni de onoare.
Ludovic Orban a continuat tirul asupra celor care şi-au schimbat opţiunea de la un moment la altul, declarând că politica este o chestiune de încredere.
Ludovic Orban consideră că cei care îl susţin pe Florin Cîţu nu o fac pentru că au încredere în programul său.
Recent, Gabiel Avrămescu, liderul liberalilor buzoieni şi-a anunţat susţinerea faţă de Florin Cîţu la alegerile din septembrie pentru funcţia de preşedinte al PNL .
…mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele. Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție”, a scris recent pe Facebook, Gabriel Avrămescu, preşedintele PNL Buzău.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ