Organizaţia PSD, locul I pe ţară

0
27

76 de primării câştigate din 87
Organizaţia judeţeană a PSD Buzău a înregistrat cel mai bun scor dintre organizaţiile social democrate din ţară. Potrivit preşdintelui PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, formaţiunea politică pe care o reprezintă a câltigat 76 de primării.

“PSD Buzau a câștigat 76 de primării din cele 87, adică 87,35% din totalul UAT-urilor din județul Buzău, locul 1 pe țară intre organizațiile PSD. Pentru mine, candidatul PSD la poziția de Președinte al CJ Buzău, au votat 60,37% din alegători, adică 116.426 voturi valabil exprimate. Este un record absolut pentru Buzău și ne poziționează pe locul 2 pe țară . PSD are majoritatea absolută în Consiliul Județean cu 21 de consilieri plus votul Președintelui”, a anunţat preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu.
Rezultate bune au fost înregistrate şi în cazul consilierilor judeţeni.

“La lista de consilieri județeni PSD a obținut 54,76% din voturi, procent afectat negativ de poziția pe buletinul de vot (poziția 3, pagina 4). Voi reveni, probabil, la acest lucru. Lista comună la europarlamentare 63,76% . Cifrele de mai sus reprezintă o victorie mare a PSD și ne încarcă cu o mare responsabilitate pentru viitor”, a transmis liderul social democrat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ