ORNAMENTELE HANDMADE, SOLUȚIA PENTRU CADOUL PERFECT

0
39

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru cei mai mulţi dintre noi cea mai frumoasă perioadă din an, fiind asociate cu valori umane puternice : iubire, familie, prietenie, generozitate. Cadourile de Crăciun fac parte din farmecul acestei Sărbători, indiferent de vârstă. Pregătite cu minuțiozitate, răbdare și mult talent, ornamentele de Crăciun hand made sunt soluția pentru un cadou original. Produsele handmade sunt foarte apreciate ca și cadouri, iar în ultimii ani au devenit un trend.
Pe Mihaela am găsit-o în micul ei univers lucrând la ornamentele de Crăciun. Este mult de muncă în această perioadă, la atelierul ei. De la căluții, cunoscuți sub denumirea de “jucăria regelui”, până la ornamente pentru brad personalizate și cutiile pentru dulciuri, toate acestea trec prin mâinile pricepute al Mihaelei. După ce aproape opt ani a lucrat într-o bancă, la un moment dat a realizat că trebuie să facă o schimbare în viață. Acum își împarte timpul între fetele ei, Maria și Teodora, și pasiune pentru lucrul manual. Cu emoție în glas, ne poveștește că timpul cu fetele sale este cel mai prețios, iar ele sunt sursa de inspirație.
Lucrul handmade înseamnă atenție la detalii, multă migală în realizare, iar rezultatul este unic. Ornamentele handmade au un farmec aparte, căci în ele se regășeste o parte din sufletul celui ce le -a creat. Cineva și-a dedicat timpul pentru a realiza un obiect unicat, nu este vorba doar despre un produs realizat pe bandă.
Deși cadourile sunt adesea simple obiecte, dăruirea lor este un pretext pentru a transmite mesaje puternice, pentru a apropia oamenii.Cele mai căutate sunt obiectele personalizate sau inscripționate cu frumos mesaj, spune Mihaela.
Oferirea de cadouri trebuie să fie făcută din suflet pentru a conta cu adevărat, nu doar formal. Fiecare ornament făcut de Mihaela are povestea sa, iar un cadou handmade poate fi alegerea potrivită pentru a rămâne o amintire peste ani.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ