(P) PREGĂTITĂ DE SĂRBĂTOARE 

0
82

Când iubești eleganța, frumosul, rafinamentul, tot ce faci pentru cei din jurul tău asta emană. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Florăria Mustang a pregătit buzoienilor o gamă largă de pachete și de aranjamente florale deosebite. Daca sunteți genul de persoană căreia îi place să își decoreze locuința cu tot felul de ornamente, acestea pot fi găsite în incinta florăriei.

Amplasată pe strada locotenent Godeanu, chiar la intrare în Piața Centrală din Buzău, Florăria Mustang își deschide larg ușile tuturor celor ce doresc să cumpere ornamente florale dintre cele mai interesante. Vitrina Florăriei Mustang pare parcă desprinsă dintr-un basm, este plină de frumos, te face să te oprești pe stradă și să privești, să admiri, să simți cum spiritul celor mai frumoase sărbători se apropie. Te face să simți Crăciunul deși mai este până atunci, chiar dacă nu a căzut niciun fulg de nea. Atent căutate, cu grijă selecționate, după o anumită viziune, ornamentele pentru sărbătorile de iarnă de la Florăriei Mustang sunt fascinante.

Cei ce doresc să cumpere un brăduț deosebit realizat pot face acest lucru fără să stea mai mult pe gânduri. Acest ornament, spre exemplu, este făcut manual, din crenguțe de brad.

Tot pentru sărbători, o opțiune inedită sunt acești arbuști rășinoși de grădină. Au o creștere lentă și pot ajunge la câțiva metri înălțime și totodată au o rezistență mare la ger. Prețul este unul accesibil – 10 lei sau 20 de lei, în funcție de înălțimea pe care acești arbuști o au.

În incinta Florăriei Mustang mai poate fi cumpărată o plantă specială, care apare doar de Crăciun. Vorbim despre Euphorbia milii, o plantă perenă cu frunze persistente.

Un plus de stil pentru un ornament floral deosebit poate fi trandafirii glazurați în ciocolată sau trandafirii criogenați.

Florăria Mustang oferă tuturor magia sărbătorilor, iar buzoienii își pot pregăti locuinta pentru venirea lui Mos Craciun și alege decorațiuni de calitate superioară, aranjate cu bun gust, pentru rezultate pe măsura așteptărilor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ