PACIENŢI DE 38 ŞI 43 DE ANI, DECEDAŢI

0
16

Încă două decese ale unor persoane confirmate cu Covid 19 au fost înregistrate astăzi. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 38, respectiv 43 de ani. Ambii sufereau şi de alte afecţiuni medicale, considerate comorbidităţi.
Alte două decese în rândul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus au fost raportate de autorităţile sanitare. De acestă dată nu este vorba despre persoane în vârstă, ci de pacienţi tineri. Unul dintre ei, un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a prezintă la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Buzău cu simptomatologie respiratorie severă.A fost confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Pe fondul alterării progresive a stării de sănătate, medicii au decis transferul pe secția ATI. Evoluția clinică a rămas, în continuare nefavorabilă, iar pacientul a fost intubat și transferat la Spitalul Victor Babeș din București, unde a survenit decesul pe fondul comorbidităților. În cel de-al doilea caz, este vorba despre un pacient dializat în vârstă de 38 de ani, testat și confirmat cu SARS CoV-2. Bărbatul a fost internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat pentru tratament de specialitate. Starea sa s-a alterat progresiv și fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galați. Pe fondul comorbidităților asociate, pacientul a decedat.
Cu aceste două decese, numărul total de persoane din judeţul Buzău, confirmate cu Covid-19, care au murit, de la începutul pandemiei a ajuns la 98.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ