PANICĂ ÎN CARTIERUL MICRO V

0
68

O autoutilitară, ce transporta un container plin cu deșeuri de carton, s-a aprins din senin pe strada Alexandru Marghiloman, în fața  Oficiului Postal nr.5. Șoferul povestește că a încărcat marfa de la Avicola, iar în momentul în care a intrat pe strada Marghiloman a văzut în oglinda retrovizoare, că din container iese fum. Bărbatul spune că un alt șofer din trafic i-a atras atentia că a luat foc marfa și atunci a decuplat containerul în flăcări, pentru a evita ca acestea să cuprindă și autoutilitara.

Zona s-a umplut, în scurt timp, de un fum dens. Oamenii de la casele din zonă au încercat să-l ajute pe șofer și au cărat mai multe găleți cu apă, pentru a stinge incendiul, ce ardea generalizat. Când au văzut că focul nu poate fi stins, au fost anunțați pompierii. Oamenii cred că totul ar fi pornit de la o țigară aruncată de cineva.

În zonă s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă. Polițiștii au restricționat traficul, pe strada Alexandru Marghiloman, pentru ca pompierii să poate stinge incendiul. Pentru a-l putea lichida, pompierii au fost nevoiți să împrăştie încărcătura pe stradă. După o jumătate de oră, acesta a fost stins.

Pompierii au declașat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la incendiu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ