Paradă a motocicliștilor în municipiul Buzău

0
429

Prima întâlnire moto din 2022
Peste 150 de motocicliști din întreaga țară și-au dat întâlnire la Buzău, în cadrul campaniei B-SAFE de educație rutieră și conștientizare a participanților la trafic. Numărul mare de accidente care se petrec anual și în care sunt implicați deopotrivă motocicliști și conducătri auto a dat naștere unei inițiative de informare la care au participat polițiști, instructori auto, reprezentanți ai comunității moto și medici urgentiști.
Pe ritmuri de muzică rock, motocicliștii B-Zones RC au organizat la Buzău o întâlnire cu peste 150 de împătimiți ai motoarelor pe două roți, prima de acest fel din ultima perioadă de timp. Motociclete de viteză, choppere și cruisere,toate puse una lângă alta și ambalate la maxim au dat măsura unei întâlniri mult așteptate. Evenimentul și-a propus totodată să scoată în evidență problemele cu care se confruntă motocicliștii în trafic și măsurile preventive pe care le pot lua astfel încât să se pună la adăpost de accidentele rutiere.
La eveniment a luat parte un instructor de siguranță și perfecționare moto din cadrul Academiei Titi Aur care a vorbit despre cum anume pot fi evitate accidentele. În primul rând totul pleacă de la atenție și viteză.
Întâlnirea s-a încheiat printr-o paradă pe strazile orașului Buzău. Motocicliștii au făcut un tur de forță pe strada Unirii, apoi Transilvaniei, după câteva minute au ajuns pe Aleea Eroilor, alături de ei fiind și câteva echipaje de poliție.

Florin Zafiu
Adrian Metelanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ