PARADA COSTUMELOR RECICLABILE, LA POȘTA CÂLNĂU

0
1395

Elevii de la școala din Poșta Câlnău au desfășurat ultima etapă a proiectului proiectului ”Eu protejez, ea mă inspiră în creațiile mele”, care s-a încheiat cu un eveniment deosebit pentru copii. Aceștia au oferit o paradă a costumelor și a obiectelor din materiale reciclabile, dovedind că încearcă să protejeze mediul înconjurător într-un mod cât mai original.
Sala de sport a Școlii din Poșta Câlnău a găzduit ultima etapă a proiectului ”Eu protejez, ea mă inspiră în creațiile mele”. Dacă obiectivul educaţional a fost atins prin intermediul orelor e educaţie ecologică, unde şcolarii au avut posibilitatea să-şi însuşească noţiuni elementare despre reciclare, obiectivul practic s-a realizat prin implicarea copiilor în acţiuni practice precum confecţionarea de costume și de obiecte decorative din materiale reciclabile.
Singuri sau împreună cu părinții și cadrele didactice, elevii au confecționat obiecte şi costume, folosind drept materie primă deşeuri reciclabile precum dopuri din plastic, scotch, hârtie, saci menajeri sau pungi.
Elevii au oferit o paradă a costumelor din materiale reciclabile, dovedind că încearcă să contribuie la protejarea mediului înconjurător într-un mod cât mai original.
Cele mai deosebite ținute au fost premiate de către cadrele didactice care au alcătuit juriul concursului de la școala din Poșta Câlnău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ