PĂRCULEȚ INVADAT DE GUNOAIE

0
175

Ceea ce trebuie să fie un loc pentru relaxare sau promenadă este o groapă de gunoi. Vorbim despre părculețul din centrul orașului, situat în apropierea sediului Poliției Locale. Spațiul este plin de sticle și cutii goale, iar băncile sunt rupte. Oamenii care ies la plimbare sunt revoltați de comportamentul celor care lasă mizerie, dar și de lipsa de implicare a autorităților.
Părculețul din centrul orașului este un loc perfect de odihnă la umbră acum, în zilele toride. Spațiul este preferat atât de oamenii care locuiesc în zonă, dar și de buzoienii care vin cu treburi la instituțiile din centrul orașului, dar au de așteptat până primesc documentele de care au nevoie. Numai că, în prezent, spațiul nu te îmbie deloc la relxare, ci mai degrabă pare un coș imens de gunoi. La fiecare pas sunt mormane de resturi de țigări, sticle și cutii de băuturi goale, iar unele bănci sunt rupte. Oamenii care vin totuși să se odihnească în părculeț sunt revoltați de comportamentul celor care lasă în urmă gunoiul, dar și de lipsa de implicare a autorităților.
Părculețul din centrul orașului a devenit locul preferat de întâlnire al tinerilor, pe timpul verii. După lăsarea întunericului, zeci de adolescenți vin în parc și consumă băuturi și semințe, dar aruncă gunoaiele la întâmplare. Autoritățile locale au anunțat că vor lua măsuri legate de igienizarea spațiului verde cât mai curând.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ