PĂRERI DE RĂU DE LA PRIMĂRIE

0
144

Până la toamnă, gata cu şantierele

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a precizat că până la toamnă speră ca o mare parte din lucrările de reabilitare a drumurilor să ia sfîrşit. Aflat într-o vizită de lucru pe strada Transilvaniei, edilul i-a transmis unui buzoian că îi pare rău pentru disconfortul creat.
Pe strada Transilvaniei utilajele au început din nou să lucreze după o lungă perioadă de pauză. Din cauza solului, lucrarea de reabilitare nu a putut înainta, astfel încât a fost nevoie de identificarea unei soluţii tehnice. A plouat abundent, iar utilajele nu au putut actiona. Abia acum administraţia locală a reuşit să reia activitatea pe strada Transilvaniei, unde primarul municipiului a stat de vorbă cu locuitorii din zonă.
Primul sens de circulaţie ar putea fi reabilitat în maxim o lună şi jumătate.
Întreaga lucrare de reabilitare ar urma să se finalizeze în acest an. În situaţia în care nu vor fi întâmpinate din noi probleme, există posibilitatea ca strada Transilvaniei să fie asfaltată până la toamnă.
Tot spre finalul anului ar urma să fie reabilitat şi Bulevardul Industriei din municipiul Buzău, acolo unde lucrările au fost reluate după o perioadă în care vremea nefavorabilă i-a pus în dificultate pe drumari.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ