Parteneriat împotriva DEEE-urilor

0
36

Campanie de colectare a deșeurilor electronice
Începând cu data de 18 octombrie, la nivelul municipiului se va desfășura campania “Buzău, Oraș deschis curățeniei!” dedicată colectării gratuite a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, precum și a celor voluminoase. Este cea de-a doua campanie de acest gen care are loc în municipiu cu scopul reducerii poluării ca urmare a depozitării neconforme unor materiale deosebit de periculoase pentru mediul înconjurător.
Începând cu data de 18 octombrie, se va desfășura la Buzău o campanie de colectare a deșeurilor electronice și a materialelor voluminoase. Buzoienii vor avea posibilitatea să scape de echipamenele vechi prin intermediul angajaților RER Buzău care vor asigura colectarea și transportul lor. Persoanele nu vor trebui să facă nimic altceva decât să se programeze pentru colectare iar în schimb vor primii și premii.
Organizatorii campaniei fac apel către instituțiile școlare să participe la campanie având în vedere cantitățile mari de deșeuri ce ar putea fi colectate.
La acțiunea organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău iau parte două mari societăți colectoare de deșeuri electrice și electronice.
În cadrul primei campanii organizate în prima parte a acestui an, au fost colectate 400mc de deșeuri voluminoase și 9 tone de deșeuri electrice.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ