PATRU BUZOIENI SE LUPTĂ PENTRU TITLUL EUROPEAN! România, în semifinalele Mini-Europeanului

0
56

Aşa s-au bucurat aseară, la Brno în Cehia jucătorii şi staff-ul echipei naţionale de minifotbal a României, după ce fotbaliştii antrenaţi de buzoianul Cristi Lupu au învins la limită, cu 1 la 0, selecţionata similară a Franţei şi au pătruns în semifinalele Campionatului European. Unica reuşită a confruntării cu reprezentativa „cocoşului galic” a venit în minutul 7 şi i-a aparţinut lui Popa.
Din lotul României fac parte patru buzoieni. Este vorba despre antrenorul principal Cristi Lupu şi jucătorii Gabriel Bobe, Costin Puşcă şi Fane Leu. Foarte bucuros la finalul partidei cu Franţa, care a consemnat calificarea mini-tricolorilor în primele patru echipe ale competiţiei de la Brno, Cristi Lupu a dezvăluit obiectivul mini-naţionalei pentru turneul din Cehia.
Mini-tricolorii vor disputa în această seară, de la ora 22:00 întâlnirea cu Cehia care îi poate duce în ultimul act al turneului de la Brno. Fotbaliştii pregătiţi de Cristi Lupu au remizat în faza grupelor cu Portugalia, scor alb, 0 la 0 şi au obţinut două victorii, după au învins cu 4 la 1 şi 3 la 2 Grecia, respectiv Kazahstan, deţinătoarea en-titre a trofeului continental. România are în palmares a şase titluri europene.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ