Pe unde se mai sparg străzile în oraş

0
18

Compania de Apă prezintă harta lucrărilor din municipiu
Compania de Apă Buzău a finalizat o serie de lucrări de modernizare pe mai multe străzi din municipiu.

Compania de Apă Buzău
„Ne dorim ca informațiile privind progresul lucrărilor realizate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) să ajungă la dvs. punctual și detaliat.
Astfel, în cadrul contractului de lucrări “CL1 – Rețele de alimentare cu apă în localitatea Buzău și canalizare în localitatea Buzău”, au fost finalizate lucrările următoare: B-dul Unirii – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă de la intersecția cu str. Mareșal Averescu până la intersecția cu str. Unirii, Strada Stadionului – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă de la intersecția cu str. Veteranilor, până la intersecția cu str. Mareșal Averescu; au rămas de executat branșamentele, Strada Independentei – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă tronson 2: de la intersecția cu str. Ostrovului până la intersecția cu str. Ion Băieșu, Strada 1 Decembrie – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă de la intersecția cu str. Independentei până la intersecția cu bulevardul Gării, Strada Dionisie Romano – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă de la intersecția cu b-dul Unirii, până la intersecția cu str. Obor (rond Episcopie)”, informează opertorul de apă.
Lucrări au mai fost efectuate pe străzile 12 Aprilie 372, Ana Ipătescu, Ostrovului, Ion Băieșu, Bistriței, Obor sau Horticolei. Totodată, potrivit operatorului de apă, mai au loc lucrări pe alte câteva artere importante din oraş.

Compania de Apă Buzău
“Se lucrează pe următoarele străzi: Str. Veteranilor – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă, Mesteacanului – reconfigurare rețea de distribuție apă potabilă – se finalizează ultimul tronson al conductei la intersecția cu str. Frăsinet, Stadionului, Șoseaua Nordului și Căpitan Laurențiu Purcherea, Str. Dorobanți, Aleea Sporturilor, Șoseaua Spătarului. Progresul fizic al contractului, la data prezentă este de 52%”, transmite compania.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ