Pedale nu “legale”

0
25

Caravană de bicicliști cu ocazia zilei Poliției Române
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a organizat o caravană ciclistă în cadrul activităţilor desfăşurate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române. Au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și reprezentanţi ai Asociaţiei Club Sportiv „Penteleu”. Evenimentul nu s-a desfăşurat sub forma unui concurs, ci sub forma unei întreceri cu tine însuţi, în care să-ţi demonstrezi cât eşti de pregătit fizic.
Totodată, oamenii legii au dorit să atragă atenţia asupra existenţei în trafic a bicicliştilor şi a importanţei respectării regulilor de circulaţie, atât de către biciclişti, cât şi de către ceilalţi participanţi la trafic. Pe parcursul traseului, participanții au purtat mesaje care au îndemnat la o viață sănătoasă, la sport și nu la alte obiceiuri periculoase sau penale…
Caravana de bicicliști a plecat din fața Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pe strada Chiristigii şi a continuat cu traversarea principalelor bulevarde din municipiul Buzău şi a Parcurilor Crâng, Tineretului și Marghiloman, timp de aproximativ două ore fiind parcurşi aproximativ 20 de kilometri.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ