PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI

0
107

Polițiștii buzoieni au dat o nouă lovitură traficanților de droguri. După ce, zilele trecute, cinci indivizi din Râmnicu Sărat au fost arestați pentru trafic de droguri, joi, alți nouă bărbați care vindeau substanțele în județ au fost săltați de polițiști și duși la audieri. De data aceasta este vorba despre persoane din municipiul Buzău și din comuna Gălbinași.
Potrivit anchetatorilor, drogurile erau vândute în municipiul Buzău, dar și în comunele Smeeni și Gălbinași. Traficanții vindeau etnobotanice și cannabis cu sume care porneau de la 10 lei, pacheţelul, și ajungeau până la 200 de lei, gramul. Polițiștii au efectuat 13 percheziții la domiciliile celor 9 suspecți.
Cei 9 suspecți au fost audiați de procurorii DIICOT Buzău, iar la final patru dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore. La perchizițiile de ieri, alături de polițiștii, jandarmii și procurorii buzoieni au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității, Organizate Ploieşti precum și jandarmi ai Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ