Percheziții la persoane cu puteri “supranaturale”

0
20

Surse: printre suspecți, tatăl unui Abi Talent
Polițiștii buzoieni au efectuat mai multe percheziții la persoane bănuite de proxenetism, înșelăciune prin metoda ghicitului dar și acte de violență. În urma descinderilor, au fost efectuate 12 rețineri și confiscări de mașini, bani și bijuterii. Printre cei conduși la poliție pentru audieri s-ar fi aflat, potrivit unor surse tatăl lui Abi-Talent.
Polițiștii buzoieni au organizat mai multe percheziții la persoane suspectate că ar fi făcut bani din proxentism și înșelăciune.
Câțiva buzoieni ar fi fost păcăliți, fiindu-le promise că prin intermediul unor puteri supranaturale, anumite probleme le vor fi rezolvate, bineînțeles în schimbul unor sume de bani.
12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri. Printre cei reținuți, potrivit unor surse, s-ar afla și tatăl lui Abi Talent, una dintre vedetele momentului printre adolescenți, acesta fiind remarcat pentru clipurile sale populare de trap pe Youtube, dar și pentru numeroasele scandaluri în care este implicat, cele mai recente fiind cu Alex Velea și Selly.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ