Peste 150 de polițiști la datorie de Paște

0
20

Înviere fără restricții după 2 ani
Sărbătorile pascale vor putea fi sărbătorite peste câteva zile, după o perioadă de doi ani fără măști, fără a ține cont de anumite intervale orare în care este permisă deplsarea în spațiul public și fără teama de sancțiuni. Totuși, 150 de polițiști vor fi la datorie de această dată pentru a preîntâmpina furturile din buzunare, actele de violență sau accidentele de circulație, având în vedere numărul mare de oameni care vor sărbătorii departe de locuințe.
Poliţiştii vor acţiona în acest sfârșit de săptămână în sistem integrat, împreună cu jandarmii și cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de faptă antisocială, în special în zona lăcașurilor de cult din județul Buzău.
De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere. Oamenii legii recomandă atenție deosebită celor care vor pleca de acasă pentru a nu deveni victimele unor infractori.
Totodată, în ceea ce privește siguranța rutieră, polițiștii care vor acționa de sărbători vor folosi aparate radar, aparate etilotest și Drug Test, în vederea depistării și scoaterii din trafic a șoferilor care ar putea constitui un risc.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ