Petre Emanoil Neagu la ultimul mandat?

0
68

“…nu voi mai fi președinte al CJ…”
Președintele Consiliului Județean Buzău ar putea fi la ultimul mandat. Într-un mesaj recent postat pe Facebook, Petre Emanoil Neagu a anunțat că există posibilitatea de a pleca de la conducerea județului. Mesajul transmis vine să întărească declarațiile precedente în care președintele consiliului preciza că și-ar dori un post de parlamentar. Pe de altă parte, tensiunile din PSD ar putea fi un alt motiv pentru care nu și-ar mai dori încă un mandat de președinte.
Cu ocazia vizitei pe care delegația UNESCO a avut-o la Buzău în scopul acordării titlului de Geoparc Global “Ținutului Buzăului”, Petre Emanoil Neagu a transmis că există posibilitatea de a nu mai ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

“Vizita evaluatorilor UNESCO pe teren s-a încheiat. Mulțumesc..celor doi evaluatori care au avut răbdare cu noi în aceste zile și sper… ca Ținutul Buzăului să primească acreditarea UNESCO pentru că din momentul acela va începe adevărata renaștere. Îmi doresc din tot sufletul să am ocazia, chiar dacă nu voi mai fi președinte al CJ, ca peste 4 ani să primim o vizită de la UNESCO pentru reacreditare.”
Petre Emanoil Neagu întărește astfel declarațiile de la începutul lunii septembrie atunci când și-a exprimat dorința de a da funcția de președinte al Consiliului Județean pe un mandat de parlamentar.
În ultima perioadă tensiunile din organizația PSD au escaladat, vectorii principali ai scandalurilor politice fiind președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Buzău. Numirea interimară a senatorului Lucian Romașcanu în funcția de președinte nu a liniștit apele cu atât mai mult cu cât social-democratul a fost susținut anterior pentru funcția de președinte al CJ de către primarul Constantin Toma.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ