Petre Emanoil Neagu:”Nu au existat presiuni”

0
13

După demisia din ADI 2008, președintele CJ Buzău face precizările
Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău a explicat din ce motiv și-a dat demisia din funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău 2008”, lăsându-i locul primarului Constantin Toma. Nu au existat presiuni, a explicat șeful legislativului județean.
Plecarea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu din funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău 2008” a fost tratată în spațiul public drept o luptă pe care a pierdut-o în fața primarului Constantin Toma. Șeful legislativului județean a explicat însă că a fost o decizie personală pe care o luase cu mult timp în urmă.
Întrebat dacă au existat presiuni pentru a renunța la funcție, cunoscându-se relația sa tensionată cu primarul municipiului Buzău, Petre Emanoil Neagu a respins orice fel implicare în decizia sa din partea altei persoane.
În calitatea sa de președinte al Asociației de Dezvoltare, primarul Constantin Toma va trebui să gestioneze proiectele pe care le derulează Compania de Apă la nivelul județului Buzău. Ar putea fi o piatră de încercare având în vedere faptul că serviciile Companiei din județ, mai ales pe timp de vară au produs nemulțumiri în rândul abonaților.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ