PETRECERI ÎN COMUNELE BUZOIENE! Rușețu, Lipia și Gura Teghii, în sărbătoare

0
279

Petrecere și voie bună în mai multe comune buzoiene. În acest sfârșit de săptămână, muzica a răsunat în Rușețu, Lipia și Gura Teghii. Artiști îndrăgiți și cunoscuți au urcat pe scenele din localitate și au petrecut alături de localnici, până la orele serii.
În acest sfârșit de săptămână, muzica și voia bună şi-au dat întîlnire în trei comune buzoiene. La Rușețu, startul petrecerii s-a dat sâmbătă la orele prânzului, iar pe scenă au urcat cântăreți precum Minodora, Mario Buzoianul, Kronos, Ion Băicuș, Teodora Bârsan, Filofteia Drăghici, Daniela Matache, Nicoleta Vasile. Totodată, elevii Liceului Tehnologic din Rușețu au susținut un moment de dans modern, iar Herghelia din localitate a pregătit Parada cailor. În cadrul evenimentului, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate de către primarul comunei, Florin Snae.
Duminică, două comune au fost în sărbătoare. La Gura Tegii, într-un peisaj de vis, a fost amplasată scena pe care au urcat cântăreți îndrăgiți de public. Atmosfera a fost întreținută de Mariana Ionescu Căpitănescu, Cornelia și Lupu Rednic, Kronos, Nina Stamate, Diana Ioniță, Gabriela Bolocan, Georgiana și Mădălin Leonte. Totodată Ansamblurile Plaiurile Mioriței, Ciobănașul din Gura Teghii,Floare din câmpie din Florica, Mlădițe nehoiene și Mugurii Siriașului au susţinut mai multe momente artistice. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local din Gura Teghii.
Tot duminică și localnicii din comuna Merei au petrecut. Primăria și Consiliul Local au organizat o petrecere în localitatea Lipia. Recitalurile au fost susținute de Lorena, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Cristina Turcu Preda. Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Merei, în colaborare cu Centrul Județean de Cultură și Artă.
Toate sărbătorile au fost înregistrate de către TV Buzău și vor fi difuzate în week-endurile viitoare.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ