Plângerile penale sunt personale

0
3

Primarul Constantin Toma, întrebat dacă a identificat persoana care l-a reclamat la DNA
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a fost întrebat dacă a început demersurile pentru a-l scoate la lumină pe cel care a depus plângerea penală la DNA, document care ar fi putut bloca lucrările de asfaltare pe străzile Unirii, Transilvaniei și Industriilor. Edilul a declarat că este o chestiune personală, acest lucru la câteva zile după ce a susținut că va merge la parchet pentru a identifica petentul respectiv.
Procurorii DNA Ploiești au clasat dosarul în care erau cercetate presupuse fapte de fraudă în legătură cu fondurile europene utilizate pentru reabilitarea arterelor Unirii, Transilvaniei și Industriilor. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Buzău Constantin Toma care a subliniat în urmă cu o săptămână că se va îndrepta împotriva persoanei care a făcut sesizarea către procurori, demers ce a condus la deschiderea anchetei.
Ulterior, edilul a fost întrebat în plenul Consiliului Local Municipal dacă a identificat persoana care i-a făcut plângere penală.
Răspunsul primarului Toma a fost că este o chestiune de ordin personal.
Procurorii anti-corupție de la Ploiești au clasat dosarul prin intermediul căruia încercau să constate dacă în timpul lucrărilor de reabilitare a străzilor Unirii, Transilvaniei și Industriilor susținute prin fonduri europene, au fost săvârșite acte de natură penală.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ