PLUS acuzat de practici ilegale

0
17

Excluderea lui Irinel Cîrstea suspendată
Votul de exludere a lui irinel Cîrstea a fost dat doar de către aripa PLUS, a acuzat deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu care a atras atenția asupra unor practici ilegale folosite de o parte dintre membrii organizației. În altă ordine de idei, președintele Răzvan Mihai Moraru îl acuză pe consilierul local că ar fi calomniat colegii de partid. Irinel Cîrstea a declarat că exluderea s-a a fost decisă ca urmare a susținerii referendumului și se așteaptă ca Biroul Național, care a suspendat decizia, să invalideze votul de la Buzău.
Scandal în organizația USR-PLUS după excluderea lui Irinel Cîrstea din partid. Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că decizia a fost luată doar de către aripa PLUS care se face vinovată printre altele și de anumite practici ilegale. Liderii celor două formațiuni care compun alianța s-au acuzat reciproc în cadrul emisiunii Subiectul Zilei, la TV Buzău.
Contactat telefonic, liderul alianței USR-PLUS Buzău a răspuns că decizia de a-l exlude din partid pe Irinel Cîrstea a rezultat ca urmare a unor calomnii aduse asupra colegilor de partid.
În replica, Irinel Cîrstea a precizat că a fost exlus în principal pentru că a susținut referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.
Excluderea din partid a lui Irinel Cîrstea va fi decisă de Biroul Național care a suspendat decizia organizației locale. Dacă votul de la Buzău va fi menținut atunci acesta ar putea rămâne fără mandatul de consilier local municipal.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ